Cuvinte-cheie - factori de succes

     Careva caută ceva, cineva propune ceva. Se găsesc unul pe altul prin intermediul publicităţii din jurnale, televiziune, Internet.
     De ce sunt atât de importante cuvintele-cheie pentru vânzări de succes? E foarte simplu – acestea sunt firele, care vă legă cu cumpărătorii.
     E demonstrat deja, că în publicitate se utilizează circa 500 de cuvinte-cheie - cele mai răspândite. Pe paginile acestui site se află aceste cuvinte. Selectaţi un cuvânt, acţionaţi o tastă şi ve-ţi afla cine vă propune marfa sau serviciul respectiv. Aici ve-ţi găsi adresa, telefoanele de contact, e-mail-ul şi site-ul deţinătorului acestui cuvânt. Pentru comoditate vi se oferă cuvintele în trei limbi. La dorinţă lista de cuvinte poate fi aranjată în ordine alfabetică.
     Site-uri similare sunt în multe ţări din lume. Spre exemplu, site-urile www.500words.com, www.free500words.com, cuvintele cărora au fost obţinute într-un timp record, au un rating foarte înalt şi sunt vizitate de un număr enorm de utilizatori Internet.
     Promotorii de publicitate pot obţine cuvinte pe acest site în compartimentul Agentilor Publicitari. Dacă nu a-ţi putut selecta un cuvânt, care să vă reprezinte, puteţi propune un alt cuvânt şi noi la rândul nostru, îl vom include în lista site-ului nostru.
     Vom fi bucuroşi, dacă v-am ajutat să găsiţi ceea ce căutaţi!